Advertisement

Cătălin Botezatu Copii - Luni, 17 iunie 2019, 13:20 actualizat luni, 17 iunie 2019, 13:42.

Cătălin Botezatu Copii - Luni, 17 iunie 2019, 13:20 actualizat luni, 17 iunie 2019, 13:42.. În ultimul timp, cătălin botezatu a ținut paginile tabloidelor cu declarațiile sale despre cei doi copii pe care îi are. Designerul e jurat la „bravo, ai stil!, emisiunea de la kanal d, alături de raluca bădulescu și maurice munteanu. Are sau nu moștenitori cătălin botezatu? „am doi, cu mame diferite. Copiii nu îmi vor duce numele mai departe.

Designerul a vorbit despre un posibil test adn. Deși este cunoscut pentru cuceririle sale în materie de femei, cătălin botezatu a recunoscut de curând că iubeşte la nebunie o roşcată. „e o relație la distanță care … Are sau nu moștenitori cătălin botezatu? Am un copil de 20 de ani, pe care il ajut din umbra..

Catalin Botezatu Copil Mare Adpm
Catalin Botezatu Copil Mare Adpm from www.agentiadepresamondena.com
Bote nu pare speriat de faptul că a schimbat prefixul. Are sau nu moștenitori cătălin botezatu? Cătălin botezatu a recunoscut pentru prima oară că are doi copii cu două mame diferite. Designerul a vorbit despre un posibil test adn. Designerul a recunoscut cu amărăciune că numele său nu va fi dus mai departe de către copiii săi: Cătălin botezatu ar vrea să aibă un copil cu bianca drăgușanu: Designerul a făcut câteva declarații, aproape șocante, în care. Vedeta încearcă să țină presa departe de viața sa personală și implicit de cei doi copii ai săi.

Celebrul creator de modă a recunoscut că are doi băieți, cu două femei diferite și că unul dintre ei îi seamănă leit.

Creatorul de modă a dezvăluit și care au fost motivele pentru care a ales să îi țină pe aceștia departe de ochii presei. Norocoasa este o tânără alături de care creatorul de modă a mai fost văzut de câteva ori în ultimul an. Haine, imbracaminte, tricouri, camasi, boxeri, bluze, chiloti, maiouri, lenjerie, rochii, pantaloni, jachete, accesorii, barbati. Ea este mama copilului meu. A fost o întrebare la care nimeni nu a găsit răspuns până acum. Cătălin botezatu a fost extrem de discret cu privire la viața sa personală, mai ales când a fost vorba despre copiii săi. Nu cred că sunt în stare. Cătălin botezatu are doi băieți. Cătălin botezatu ar vrea să aibă un copil cu bianca drăgușanu: Vedeta încearcă să țină presa departe de viața sa personală și implicit de cei doi copii ai săi. Cătălin botezatu are doi copii din relaţii anterioare. Toată lumea se întreabă cine sunt moştenitorii lui bote. Catalin botezatu a spus apasat ca este prima si ultima oara cand accepta.

Câți copii are, de fapt, cătălin botezatu? „am doi, cu mame diferite. Știe lumea dar nu vreau să mai vorbesc. Toată lumea se întreabă cine sunt moştenitorii lui bote. Copiii nu îmi vor duce numele mai departe.

Reacția Lui Cătălin Botezatu După Ce S A Spus Că Are Un Copil Secret Libertatea
Reacția Lui Cătălin Botezatu După Ce S A Spus Că Are Un Copil Secret Libertatea from mediacdn.libertatea.ro
Cătălin botezatu, tată a doi copii! Celebrul designer a suferit operații grele în turcia, acolo unde a mers să se trateze. Cătălin botezatu are doi copii. Copilul nu stie ca eu ii sunt tata si asa vreau sa ramana, a adaugat creatorul de moda. Vedeta încearcă să țină presa departe de viața sa personală și implicit de cei doi copii ai săi. Cătălin botezatu ține foarte mult la viața sa privată, însă recent a vorbit despre familia lui, confirmând faptul că are doi copii, cu două femei diferite. Cătălin botezatu a fost extrem de discret cu privire la viața sa personală, mai ales când a fost vorba despre copiii săi. Designerul a povestit, la antena3, că este o relaţie la distanţă, însă sentimentele dintre cei doi sunt speciale.

Cu toate că nu a schimbat niciodată scutece, botezatu este un tată mândru.

Cătălin botezatu are doi copii. Cătălin botezatu are doi copii din relaţii anterioare. Are sau nu moștenitori cătălin botezatu? Cătălin botezatu ține foarte mult la viața sa privată, însă recent a vorbit despre familia lui, confirmând faptul că are doi copii, cu două femei diferite. Bote nu pare speriat de faptul că a schimbat prefixul. Celebrul designer a suferit operații grele în turcia, acolo unde a mers să se trateze. Am un copil de 20 de ani, pe care il ajut din umbra.. Iată cine ar fi cei doi copii ai acestuia! În ultimul timp, cătălin botezatu a ținut paginile tabloidelor cu declarațiile sale despre cei doi copii pe care îi are. Luni, 17 iunie 2019, 13:20 actualizat luni, 17 iunie 2019, 13:42. Designerul a povestit, la antena3, că este o relaţie la distanţă, însă sentimentele dintre cei doi sunt speciale. Ce spunea cătălin botezatu cu ani în urmă despre copiii săi. Cătălin botezatu a fost extrem de discret cu privire la viața sa personală, mai ales când a fost vorba despre copiii săi.

Cătălin botezatu are doi copii din relaţii anterioare. Celebrul designer a suferit operații grele în turcia, acolo unde a mers să se trateze. Deși este cunoscut pentru cuceririle sale în materie de femei, cătălin botezatu a recunoscut de curând că iubeşte la nebunie o roşcată. Cătălin botezatu a recunoscut pentru prima oară că are doi copii cu două mame diferite. Cătălin botezatu ține foarte mult la viața sa privată, însă recent a vorbit despre familia lui, confirmând faptul că are doi copii, cu două femei diferite.

Cătălin Botezatu Din Nou Inconjurat De Copii Romanesti Vedete Unica Ro
Cătălin Botezatu Din Nou Inconjurat De Copii Romanesti Vedete Unica Ro from thumbor.unica.ro
Ba chiar se gândește să devină tată. Deși este cunoscut pentru cuceririle sale în materie de femei, cătălin botezatu a recunoscut de curând că iubeşte la nebunie o roşcată. Copiii nu îmi vor duce numele mai departe. Ştim cu toţii cât de ferită de ochii lumii îi ţine cătălin botezatu viaţa privată. Toată lumea se întreabă cine sunt moştenitorii lui bote. Am un copil de 20 de ani, pe care il ajut din umbra.. Ce studii are cătălin botezatu. Are sau nu moștenitori cătălin botezatu?

Știe lumea dar nu vreau să mai vorbesc.

Am un copil de 20 de ani, pe care il ajut din umbra.. Designerul a făcut câteva declarații, aproape șocante, în care. Cătălin botezatu îşi ţine viaţa personală departe de ochii presei. Îi faci, ai grijă de ei până la un. Cătălin botezatu ar vrea să aibă un copil cu bianca drăgușanu: Știe lumea dar nu vreau să mai vorbesc. Copiii nu îmi vor duce numele mai departe. Ce spunea cătălin botezatu cu ani în urmă despre copiii săi. A fost o întrebare la care nimeni nu a găsit răspuns până acum. Copilul nu stie ca eu ii sunt tata si asa vreau sa ramana, a adaugat creatorul de moda. Cătălin botezatu a recunoscut pentru prima oară că are doi copii cu două mame diferite. „e o relație la distanță care … Ştim cu toţii cât de ferită de ochii lumii îi ţine cătălin botezatu viaţa privată.

Ştim cu toţii cât de ferită de ochii lumii îi ţine cătălin botezatu viaţa privată cătălin botezatu. Câți copii are, de fapt, cătălin botezatu?

Posting Komentar

0 Komentar